Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Mariette vann publikundersökningen inför den andra deltävlingen!

Mariette (Bild: Pelle T Nilsson)
Förra veckans publikundersökning pekade ut riktningen för veckans resultat riktigt bra! Bara en handfull röster hindrade den från att faktiskt förutsäga hela resultatordningen exakt. Återstår att se om den ger en lika god fingervisningen den här veckan, för ikväll var det ju dags igen! Dagens publikundersökning genomfördes av Melodifestivalklubben genom att 695 besökare vid det publika genrepet tillfrågades om vilken bland kvällens tävlande som var deras favorit.

Det blev riktigt jämt den här gången med Mariette som väldigt knapp vinnare före Benjamin Ingrosso - och flåsande i nacken på dem i sin tur Lisa Ajax! Sedan blir det ett rejält hopp ner till The Ark-rockande Dismissed som knep den sista platsen i Andra Chansen - men även där ser det ut att bli rejäl kamp. Både Roger Pontare och Etzia hamnar nämligen precis bakom med Allyawan som avhängd jumbo.

Av allt att döma blir det alltså en riktigt spännande omröstning i morgon där tre bidrag i en tajt kamp slåss om de båda finalplatserna medan tre av de övriga fyra i sin tur slåss om den sista platsen i Andra Chansen! Riktigt kul att vi får den spänningen när bidragen kanske inte känns lika starka som förra veckan - vilket åtminstone var mitt intryck efter de korta minutklippen som släpptes igår (se här). På morgondagens pluskonto sätter jag på förhand också att det utlovas ett högkoncentrerat melodifestivalmedley av David Lindgren som mellanakt - redan nu omtalat som årets hittills bästa!

Notera att Lisa Ajax och Allyawan lottades som vinnare på kvällens genrep och därmed fick fördelen av att få sjunga sitt bidrag en gång till, medan Roger Pontare och Mariette slogs ut direkt, vilket kan tänkas i någon mån ha påverkat resultatet.

I morgon eftermiddag kl. 14.00 släpps veckans bidrag i två-och-en-halvminuts-versioner - och senare på eftermiddagen när jag hunnit hårdplugga dem några varv så återkommer jag med mina omdömen och tips inför årets andra deltävling!

Här är hela resultatet av kvällens publikundersökning från genrepet i Malmö Arena - därunder vill jag veta vad du tycker! Vem är din favorit i deltävlingen? Längst ned hittar du ett gäng grymma bilder från kvällens rep av Pelle T Nilsson!

Resultatet från publikundersökningen

Antal röster
% av rösterna
1.
Mariette – A Million Years
210
30,2 %
2.
Benjamin Ingrosso – Good Lovin'
206
29,7 %
3.
Lisa Ajax – I Don’t Give A
147
21,2 %
4.
Dismissed – Hearts Align
53
7,6 %
5.
Roger Pontare – Himmel och hav
37
5,3 %
6.
Etzia – Up
30
4,3 %
7.
Allyawan – Vart haru varit
12
1,7 %

Vad tycker du? Rösta!

Här hittar du allt om Melodifestivalen 2017 i kortform!Mariette vann publikundersökningen inför den andra deltävlingen! Reviewed by Pierre on 21:38:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.