Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Martina Bárta tävlar för Tjeckien

Det här med att hålla på hemligheter är ingen smal sak i en värld där alla delar allt i sociala medier! Det fick det tjeckiska tvbolaget ČT erfara i veckan när det plötsligt outades vem man valt ut som sin eurovisionrepresentant - trots att man tänkt vänta med avslöjandet tills i mars när också tävlingsbidraget finns inspelat och klart.

Förra året tog sig Tjeckien till sin första eurovisionfinal med Gabriela Gunčíkovás ballad I Stand. Den slutade näst sist i finalen, men stärkta av en knuff i rätt riktning är man nu tillbaka för tredje året i rad - och eftersom det fungerade fint med ett internt val av artist förra gången så gör man samma sak även i år!

En jury tillsattes och man bad låtskrivare skicka in tänkbara bidrag - och i tisdags kände man sig modiga nog att lägga ut en bild på Facebook som visade övre delen av den utvalda sångerskans huvud. Det tog tydligen det tyska jazzbandet 4 To The Bar där sångerskan är medlem som en signal om att det var fritt fram att röja hemligheten och världen fick veta att Tjeckien i år kommer att representeras av Martina Bárta i Eurovision Song Contest!

Av allt att döma handlar det om en artist som ännu en nått en större publik, men jag tycker klippen nedan lovar gott! Jag är knappast ett jazzfan, men tjejen kan ju helt klart sjunga - och vi vet ju än så länge inte om det faktiskt blir ett bidrag i jazzgenren. Däremot har tvbolaget sagt att bidraget är på engelska - och att man främst fått ballader inskickade i år. Så här låter Tjeckiens Martina Bárta:
Martina Bárta tävlar för Tjeckien Reviewed by Pierre on 20:44:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.