Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Nano vinnare i årets första publikundersökning!

Ikväll var det dags för årets första publika genrep, det inför Melodifestivalens premiär i Scandinavium i Göteborg i morgon! Därmed är det också dags för ännu en av de årliga melodifestivaltraditionerna att dra igång - publikundersökningarna! Den genomfördes ikväll av Melodifestivalklubben där 720 besökare tillfrågades om vilken bland kvällens tävlande som var deras favorit.

Att döma av den håller veckans stora hype i sig - det kommer att bli ett hejdundrade genombrott för Nano i morgon kväll! Som sist ut i deltävlingen blir han en överlägsen vinnare med sin Hold On och lämnar motståndarna långt bakom sig!

Bakom honom är det jämt om den andra finalplatsen, men ikväll blev det lite överraskande Boris René som knep den precis före Ace Wilder medan den sista platsen i Andra Chansen gick till De Vet Du. Undersökningen är också tydlig med vilka man tycker ska åka ut direkt i morgon - Adrijana, Dinah Nah och Charlotte Perrelli. Charlotte är dessutom solklar jumbo i undersökningen.

Notera att Nano och Adrijana lottades som vinnare och därmed fick fördelen av att få sjunga sitt bidrag en gång till, medan Dinah Nah och Ace Wilder slogs ut direkt.

Själv har jag hunnit blir frusterat mellorusig efter att ha följt genrepet på distans via sociala medier! Det rapporteras om ett storslaget öppningsnummer med de tre programledarna David Lindgren, Clara Henry och Hasse Andersson, varefter de två förstnämnda ikväll agerar huvudprogramledare med Hasse som sidekick. Förutom alla de tävlande kommer vi bland annat att få se en hårdrocksversion av Hasses gamla Änglahund som han gör tillsammans med Mustasch - allt på en riktigt fet scen! Jag är SÅ taggad inför imorgon!

I morgon eftermiddag kl. 14.00 släpps veckans bidrag i två-och-en-halvminuts-versioner - och senare på eftermiddagen återkommer jag med mina omdömen och tips inför den första deltävlingen!

Här är hela resultatet av kvällens publikundersökning från genrepet i Scandinavium - därunder hittar du ett helt gäng fantastiska bilder från ikväll av Pelle T Nilsson:

Resultatet från publikundersökningen

Antal röster
% av rösterna
1.
Nano – Hold On
292
40,6 %
2.
Boris René – Her Kiss
124
17,2 %
3.
Ace Wilder – Wild Child
120
16,7 %
4.
De Vet Du – Road Trip
103
14,3 %
5.
Adrijana – Amare
36
5 %
6.
Dinah Nah – One More Night
34
4,7 %
7.
Charlotte Perrelli – Mitt liv
11
1,5 %

Vad tycker du? Rösta!

Bilder: Stina Stjernkvist/SVT (titelbild), Pelle T Nilsson (alla övriga bilder)
Nano vinnare i årets första publikundersökning! Reviewed by Pierre on 21:31:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.