Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Oddsen inför Melodifestivalens första deltävling

Programledarna för Melodifestivalen 2017 (Bild: Pelle T Nilsson)
Om bara ett dygn vet vi vilka som är årets första melodifestivalfinalister, vilka två som blir först att skickas mot en oviss framtid i Andra Chansen - och vilka tre som blir först med att lämna årets upplaga av tävlingen! Det är hög tid att kolla in vad spelbolagen tror om saken - vi tar en titt på oddsen!

En liten hint fick vi ju redan sedan resultatet av publikundersökningen efter genrepet serverats ikväll (se här). Den vanns i stor stil av veckans snackis Nano och hans bidrag Hold On. Spelbolagen har hoppat på hypen och placerar alla honom som favorit till segern i morgon! Själv har jag inget att invända - jag fick precis samma känsla efter att vi igår fick ett första smakprov på bidragen. Vi får redan efter den första deltävlingen ett bidrag som kan bli riktigt farligt i finalen - just nu rasar oddsen för Nano som vinnare av hela tjottaballongen!

Det känns åtminstone lite svårare att förutsäga vem som kniper den andra finalplatsen. Spelbolagen verkar vara på det klara med att det är Ace Wilder som ligger närmast till att ta den - och jag är också inne på den linjen. Ett litet frågetecken dök dock upp ikväll när Boris René oväntat knep den platsen i publikundersökningen, precis framför Ace. Min känsla har ju varit att han tävlar med den perfekta showstartern som startnummer ett och ett upptemponummer i Bruno Mars-anda, men att låten har för lite eget för att kunna hota. Kanske lyckas han trots allt göra ett tillräckligt bestående intryck som först ut? Nja, grundtipset får ändå bli att han som bäst får en andra chans - men just nu är han klart spelbar som skräll till runt fyra gånger pengarna.

Det lämnas inte mycket ytterligare utrymme för skrällar i den första deltävlingen, åtminstone inte om vi snackar finalplatser. Spelbolagen tillskriver Dinah Nah visst häng på finalen, men jag tippar att de oddsen är alldeles för optimistiska - och publikundersökningen håller med. Då skulle jag hellre, om än motvilligt, lägga en slant på deltävlingens plojbidrag Road Trip med De Vet Du. Lyckas de mobilisera tillräckligt många barnröster (och för all del, väl förfriskade vuxna) så kanske de och deras oranga folka har viss chans - men nae, i den här konkurrensen har jag svårt att se det. Låten må ha ett i iögonenfallande nummer, men på humorfronten är det sämre ställt. Deltävlingens roligaste spel är snarare en slant på Adrijana - hon har deltävlingens modernaste men kanske också smalaste bidrag. Går hon genom rutan så har hon kanske väl förtjänt fortsatt liv i tävlingen!

Det ser med andra ord ut att luta åt favoritfinalister till trista odds - med Boris René som en nytillkommen outsider till lite roligare odds och Adrijana som alternativ för den riktigt modige!

De aktuella oddsen inför den första deltävlingen i Göteborg

Bet365
Betway
Unibet
Betsson
William Hill
Nano – Hold On
1,30
1,28
1,10
1,30
1,17
Ace Wilder – Wild Child
1,36
1,50
1,45
1,50
1,40
Dinah Nah – One More Night
2,20
3,50
4,00
3,50
2,50
Boris René – Her Kiss
4,50
3,00
2,50
4,20
3,50
De Vet Du – Road Trip
3,50
3,00
3,50
3,00
5,00
Adrijana – Amare
9,50
3,50
12,00
8,00
7,00
Charlotte Perrelli – Mitt liv
15,00
6,00
26,00
12,00
11,00

Vad tycker du? Rösta!

Oddsen inför Melodifestivalens första deltävling Reviewed by Pierre on 22:50:00 Rating: 5

1 kommentar:

  1. Efter en minuts lyssning tippar/vill jag: Ace och Nano till final, och Boris och Dinah till AC. Adrijana hör jag knappt vad hon sjunger och inte min bag, DVD är trams och CP en katastrof.

    SvaraRadera

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.