Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Österrikes bidrag med Nathan Trent har läckt

Det här med att försöka hålla bidrag hemliga fram till ett visst datum är uppenbarligen inte det enklaste i den digitala tidsåldern! Nu i helgen släpptes ju bidragen i vår egen melodifestival sedan några av dem funnits tillgängliga i förtid - och nu har samma sak hänt med årets bidrag från Österrike!

Redan för ett par månader sedan meddelade det österrikiska tvbolaget ORF att man internt utsett den 24-årige nykomlingen Nathan Trent till sin representant i Kiev (se här) och nyligen också att man tänker presentera hans bidrag, en låt han skrivit själv, nu på tisdag. Men hepp, när klockan passerade midnatt mellan söndag och måndag fanns låten plötsligt tillgänglig på Spotify!

Låten heter Running On Air och är en avskalad och tillbakalutad midtempolåt med ett crescendo där Nathan får glänsa med sina röstresurser. Med lite god vilja kan man associera till både Olly Murs och Justin Timberlake, men njae, jag tycker nog det här känns mjäkigare än jag hoppats på!

Återstår att se om låten får ligga kvar eller om ORF skyndar sig på att panikrensa nätet - men här nedan finns låten både på Spotify och YouTube just nu, passa på medan den ännu finns kvar!

Österrikes bidrag med Nathan Trent har läckt Reviewed by Pierre on 02:13:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.