Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Resultatet från den andra semifinalen i Ukraina

Semins vinnare Illaria
I Ukraina fortsatte man igår kväll jakten på ett bidrag värdigt att presentera landet på hemmaplan i maj! Åtta nya bidrag ställde upp sig på startlinjen för att först bedömas av expertjuryn bestående av den regerande eurovisionvinnaren Jamala, Andriy Danylko aka Verka Serduchka samt låtskrivaren och producenten Konstantin Meladze och sedan tittarnas dom.

Juryn var bitvis inte nådig. Igår tävlade till exempel Deep Shivers med Kuznetsov, bidraget som tagits fram av tittarna i en särskild wildcardomröstning. Efter hans framträdande sågade Jamala insatsen och sade att hon hellre sett någon av körsångarna ta över solomikrofonen... Tittarna gillade dock honom fortfarande och gav honom näst högst poäng i semin - men ut åkte han trots allt.

Då gick det bättre för tittarnas riktiga favorit! Illaria tävlade med en etnisk ballad som sägs vara självbiografisk, om hur hon mötte det största av allt - kärleken. Juryn höll den som tvåa vilket räckte för seger i semin och därmed en plats i finalen. Den andra finalplatsen gick till juryns favorit Saturn med Rohzden, en i mina ögon rätt blek historia om att lämna allt tråkigt för att dra till Saturnus och leva loppan. En semifinal återstår - återstår att se om någon kan utmana förra veckans vinnare I Love You med Tayanna (se här) som jag fortfarande håller som storfavorit! Här är gårdagens vinnare med Illaria:

Resultatet i den andra semifinalenJuryn
Tittarna
Totalt
Resultat
Andel röster
Poäng
1.
7

8
15
Till final
2.
Rohzden - Saturn
8

5
13
Till final
3.
Detach - Distance
4

6
10
Utslagen
4.
Panivalkova - Dokuchayu
6

4
10
Utslagen
5.
Kuznetsov - Deep Shivers
2

7
9
Utslagen
6.
Aghiazma - Synthetic Sun
5

2
7
Utslagen
7.
Mila Nytych - Mystery
3

3
6
Utslagen
8.
1

1
2
Utslagen
Resultatet från den andra semifinalen i Ukraina Reviewed by Pierre on 15:34:00 Rating: 5

1 kommentar:

  1. MIna riktiga favoriter åker ut en efter en i Ukraina men Illaria gillar jag. Hoppas hon vinner även om det nog lutar åt vinst för Tayanna (som jag inte alls gillar)

    SvaraRadera

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.