Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Robin Bengtsson vann publikundersökningen inför den tredje deltävlingen!

Robin Bengtsson (Bild: Pelle T Nilsson)
Publikomröstningen efter fredagens genrep har hittills varit väldigt tillförlitlig i år! Förra veckan satte den precis hela resultatlistan till punkt och pricka! Frågan är om kvällens publik i Växjö är lika duktiga på att förutsäga resultatet i morgondagens tredje deltävling! Dagens publikundersökning genomfördes av Melodifestivalklubben genom att 615 besökare vid det publika genrepet tillfrågades om vilken bland kvällens tävlande som var deras favorit.

Om de har rätt så är en finalplats gjuten åt Robin Bengtsson! Han är nämligen överlägsen vinnare i kvällens omröstning medan det är en hårfin marginal för att skilja på de båda platserna bakom. Idag blev det Jasmine Kara som knep den andra finalplatsen bara tre röster före The FO & O som alltså skulle få nöja sig med Andra Chansen om Växjö-publiken får bestämma! Den sista platsen i Andra Chansen skulle med ganska betryggande marginal sedan gå till Anton Hagman.

Owe Thörnqvist uppges ha mötts av jubel i arenan, men fick trots det nöja sig med en femteplats i omröstningen, medan Bella & Filippa och Krista Siegfrids skulle hamna längst ner i resultatlistan.

Det här känns ju riktigt spännande! Jasmine Kara har inte nämnts som en av de hetaste kandidaterna ikväll, medan Bella & Filippa tvärtom av flera omtalats som kandidater till en direktplats i finalen - även om tipsen så här långt gått ganska vitt isär. Och var står egentligen röstarna hemma i sofforna i förhållande till veteran-boogiemannen Owe Thörnqvist? Nja, jag tycker det känns som en svårtippad vecka det här!

Notera att Robin Bengtsson och Anton Hagman lottades som vinnare på kvällens genrep och därmed fick fördelen av att få sjunga sitt bidrag en gång till, medan The FO & O och Bella & Filippa slogs ut direkt, vilket kan tänkas i någon mån ha påverkat resultatet. Dessutom strulade tekniken under Jasmine Karas framträdande vilket innebar att hon fick köra om från början.

I morgon eftermiddag kl. 14.00 släpps veckans bidrag i två-och-en-halvminuts-versioner - och senare på eftermiddagen när jag hunnit hårdplugga dem några varv så återkommer jag med mina omdömen och tips inför årets andra deltävling!

Här är hela resultatet av kvällens publikundersökning från genrepet i Vida Arena - därunder vill jag veta vad du tycker! Vem är din favorit i deltävlingen? Längst ned hittar du som vanligt ett gäng bilder på veckans artister från kvällens rep av Pelle T Nilsson!

Resultatet från publikundersökningen

Antal röster
% av rösterna
1.
Robin Bengtsson – I Can’t Go On
228
37,1%
2.
Jasmine Kara – Gravity
108
17,6 %
3.
FO & O – Gotta Thing About You
105
17,1 %
4.
Anton Hagman – Kiss You Goodbye
72
11,7 %
5.
Owe Thörnqvist – Boogieman Blues
49
7,9 %
6.
Bella & Filippa – Crucified
33
5,4 %
7.
Krista Siegfrids – Snurra min jord
20
3,3 %

Vad tycker du? Rösta!

Bilder: Pelle T Nilsson
Robin Bengtsson vann publikundersökningen inför den tredje deltävlingen! Reviewed by Pierre on 21:35:00 Rating: 5

1 kommentar:

  1. Är väl lite kul ändå att det verkar så öppet vilka som går vidare. I min värld blir ju Owe absolut sist, om han nu inte blir årets "Kvinnaböske", men det tror jag inte, och därmed också bakläxa nr tre för herr CB. Varför ta med dåliga låtar som inte har en chans bara för att det är Charlotte P som sjunger, ett åldersrekord eller en "genre som breddar"?! Tror heller inte Krista går vidare, medan Robin verkar va solklar finalist. Gissar att fansen fixar Foooo vidare, troligen direkt till final, men sen är det ovisst...

    SvaraRadera

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.