Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Wiktoria vann publikundersökningen - Loreen inte ens till final!

Wiktoria (Bild: Pelle T Nilsson)
Efter ett par veckor där publikomröstningen varit riktigt pricksäker så var Växjö-publiken betydligt mer ute och cyklade förra veckan när de placerade Jasmine Kara på finalplats och Owe Thörnqvist som utslagen på plats nummer fem! Återstår att se om Skellefteå-publiken är mer träffsäker - ikväll fick de säga sitt när det var dags för årets fjärde publikomröstning efter fredagens genrep! Publikundersökningen genomfördes som vanligt av Melodifestivalklubben genom att 724 besökare vid det publika genrepet tillfrågades om vilken bland kvällens tävlande som var deras favorit.

Det råder ju ingen tvekan om att det är Loreen som har varit veckans stora snackis - men Skellefteå-publiken blev inte golvade av hennes framträdande ikväll. Får de bestämma går hon faktiskt inte ens till final! Det gör istället Wiktoria som kvällens vinnare i omröstningen, tillsammans med Jon-Henrik Fjällgren feat. Aninia, med en ganska god marginal ner till just Loreen och Alice som tar den sista platsen i Andra Chansen.

Lördagens deltävling blev knappast mindre spännande nu - spelbolagen tippar just nu Loreen som inte bara vinnare imorgon utan som melodifestivalvinnare om två veckor! Är publiken i Skellefteå representativ för de röstande hemma i sofforna i morgon eller har de lika fel som publiken i Växjö senast?

Notera att Alice och Jon-Henrik Fjällgren lottades som vinnare på kvällens genrep och därmed fick fördelen av att få sjunga sitt bidrag en gång till, vilket kan tänkas i någon mån ha påverkat resultatet.

I morgon eftermiddag kl. 14.00 släpps veckans bidrag i två-och-en-halvminuts-versioner - och senare på eftermiddagen när jag hunnit hårdplugga dem några varv så återkommer jag med mina omdömen och tips inför årets fjärde deltävling!

Här är hela resultatet av kvällens publikundersökning från genrepet i Skellefteå Kraft Arena - därunder vill jag veta vad du tycker! Vem är din favorit i deltävlingen? Längst ned hittar du ett gäng grymma bilder från kvällens genrep av min hovleverantör Pelle T Nilsson!

Resultatet från publikundersökningen

Antal röster
% av rösterna
1.
Wiktoria - As I Lay Me Down
205
28,3%
2.
Jon Henrik Fjällgren feat. Aninia – En värld full av strider
167
23,1%
3.
Loreen – Statements
119
16,4%
4.
Alice – Running with Lions
118
16,3%
5.
Axel Schylström – När ingen ser
71
9,8%
6.
Les Gordons – Bound To Fall
42
5,8%
7.
Sara Varga och Juha Mulari – Du får inte ändra på mig
2
0,3%

Vad tycker du? Rösta!

Wiktoria vann publikundersökningen - Loreen inte ens till final! Reviewed by Pierre on 21:38:00 Rating: 5

1 kommentar:

  1. Eftersom Wiktoria och Jon-Henrik feat Aninia är överlägsna alla andra för mig så vore detta resultatet fantastiskt men tror nog ändå att Loreen (tyvärr) tar en av finalplatserna

    SvaraRadera

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.