Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Albaniens engelska eurovisionversion har släppts

Dagen före julafton blev Albanien först ut alla årets deltagarländer att ha sitt bidrag klart när man valde Botë med Lindita Halimi till vinnare i finalen av Festivali i Këngës (se här). Eller ja, valet var väl klart, men bidraget var inte riktigt färdigt - idag släppte man en helt nypimpad version inför tävlandet i Kiev!

Den viktigaste förändringen är att Lindita nu sjunger på engelska istället för på albanska som i den nationella finalen med den nya låttiteln World. Eller åtminstone något som är tänkt att vara engelska, det är faktiskt en smula svårt att urskilja vad det egentligen är Lindita sjunger om här! I övrigt verkar man inte ha gjort några revolutionerande förändringar, det är ungefär samma stycke oerhört dramatisk ballad som i originalversionen!

Nja... att byta språk till engelska är ett tråkigt val redan från början, men om man inte ens klarar av att sjunga på engelska så är det ju helt oförsvarbart. Hur tänkte man här? Albaniens bidrag lär nog stanna långt ner på min lista i år... Så här kommer i alla fall Albaniens bidrag att låta i Kiev:

Albaniens engelska eurovisionversion har släppts Reviewed by Pierre on 20:38:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.