Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Armeniens Fly With Me med Artsvik har presenterats!

Artsvik
Redan på juldagen gick Armenien i mål med sin uttagning Depi Evratesil, en X Factor-liknande historia med syfte att välja ut artisten som ska presentera landet i Kiev. Vinnare blev den 32-åriga sångerskan Artsvik Harutyunyan - men trots att armenierna var ute tidigt fick vi vänta ända tills idag med att få höra hennes tävlingsbidrag Fly With Me!

Melodin sägs vara baserad på egenheter och likheter funnen i etnisk musik från hela världen och är därigenom tänkt att hylla eurovisiontemat Celebrate Diversity, medan texten handlar om en flicka som symboliserar kärleken - hon reser världen runt för att samla in dess mångfald och blir till slut själva solen, vår gemensamma källa av ljus och kärlek.

Lite krystat tema kanske, men låten känns egen och kvoten av etnobidrag i årets startfält var långt ifrån fylld så jag ger en försiktig tumme upp såhär efter en första lyssning - men någon armenisk seger lär det inte bli i Kiev!

Härmed har vi hört alla bidragen till Eurovision Song Contest i Kiev! Du hittar dem allihop på samlingssidan Eurovision Song Contest 2017 här och just nu finns dessutom 32 av dem i en lista på Spotify här! Vi kollar in årets sista bidrag:
Armeniens Fly With Me med Artsvik har presenterats! Reviewed by Pierre on 18:34:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.