Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Beautiful Mess med Kristian Kostov tävlar för Bulgarien

Som sista land ut av årets eurovisiondeltagare meddelade Bulgarien idag sitt val av artist! Man skickar den blott sextonårige Kristian Kostov och bidraget Beautiful Mess till Kiev! Han blir därmed årets yngsta deltagare och den förste i Eurovision Song Contest att vara född på 2000-talet!

Kristian slog igenom  2014 då han var en av finalisterna i ryska The Voice Kids där han också fick en första liten koppling till Eurovision Song Contest - hans mentor var nämligen den ryske eurovisionvinnaren Dima Bilan!

Hans bidrag är skrivet av samma team som låg bakom förra årets bulgariska succé If Love Was a Crime med Poli Genova; bulgaren Borislav Milanov, österrikaren Sebastian Armann, svenske Joacim Bo Persson samt Alexander V. Blay, vilket verkar vara ett alias för den danske artisten och låtskrivaren Alex Vargas. Detta innebär att Milanov och Persson faktiskt har med tre bidrag i samma semi i år, förutom det bulgariska bidraget står de ju också bakom bidragen från Serbien (se här) och Makedonien (se här). Titeln är alltså Beautiful Mess - vilket Kristian tycker passar bra eftersom det är vad han är!

Det handlar om en ballad - ännu en - snygg och välproducerad, men inget jag lyckas fastna för vid en första lyssning. Den unga åldern är dock en bra säljpunkt - killen låter riktigt bra och sjunger han lika bra live kan det säkert klirra in en del poäng. Tufft dock att tävla i samma semi som Irland (se här) med precis samma upplägg för sin ballad - de är nog inte glada idag!

Läs allt om och lyssna på bidragen som är klara för Eurovision Song Contest 2017 här!
Beautiful Mess med Kristian Kostov tävlar för Bulgarien Reviewed by Pierre on 17:19:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.