Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Lyssna på Nederländernas Lights and Shadows med O’G3NE!

Ett nytt eurovisionbidrag om dagen gör ett eurovisionfan sådär skön i magen som det gamla ordspråket säger! Nu är det dags för dagens dos när Nederländernas nyss presenterat sitt bidrag, Lights and Shadows med systratrion O’G3NE!

Redan innan oktober tagit slut avslöjade det nederländska tvbolaget AVROTROS att man internt utsett 22-åriga Lisa Vol och hennes ett år yngre tvillingsystrar Amy och Shelley till sina representanter i Kiev. Tillsammans bildar de trion O’G3NE, ett namn som lite krystat samtidigt anspelar på både deras antal, deras gemensamma gener och mammans blodgrupp - O. Redan för tio år sedan representerade de Nederländerna i Junior Eurovision Song Contest med låten Adem In, Adem Uit och sällar sig nu till den ännu ganska lilla skaran som också går in i huvudtävlingen.

Lights and Shadows får mig genast att tänka på Wilson Phillips, en annan trio med släktband som tema och harmonisk stämsång på repertoaren - minns till exempel deras Hold On från 1990. Även om musikaliteten inte går att ta miste på i något av fallen så är det ingen positiv association för min del. Det kryper liksom i hela kroppen av all könlös, präktig duktighet och jag blir nästan sugen på att tvångsmässigt ropa könsord för att i någon mån väga upp all sterilitet. Jag utesluter inte att det här kan tänkas fungera hyggligt i Kiev, men själv går jag nog hellre till en frikyrka impregnerad med handsprit än lyssnar på det här igen.

Läs allt om och lyssna på bidragen i Eurovision Song Contest 2017 här!
Lyssna på Nederländernas Lights and Shadows med O’G3NE! Reviewed by Pierre on 13:18:00 Rating: 5

1 kommentar:

  1. Haha... Älskar ju stämsång verkligen, men det här blev lite väl präktigt amerikanskt. Är de bra live så tror jag ändå de är ganska säkra till finalen, tror många gillar det här trots allt, tillräckligt många alla fall.

    SvaraRadera

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.