Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Irlands Dying to Try med Brendan Murray har presenterats

Efter att förra året ha floppat med en före detta boybandstjärna så satsar Irland den här gången på ännu en! Redan i december presenterade tvbolaget RTÉ den 20-årige Brendan Murray som sitt val för Kiev! Murrays band Hometown upplöstes förra året efter att bland annat ha haft två ettor på den irländska topplistan med Where I Belong och Cry for Help 2014 och 2015. Nu hoppas han kunna kicka igång en solokarriär genom tävlande i Eurovision Song Contest!

Låten Dying To Try har valts ut bland över 300 inskickade förslag och är bland annat skriven av den svenske hitmakaren Jörgen Elofsson. I mina öron låter det här som en typisk Idol-vinnarballad - den bygger upp snyggt mot ett crescendo med en tonartshöjning och en fet kör i den sista minuten och har egentligen rätt stora förutsättningar att funka för mig. Det gör det trots allt inte. Jag fixar inte riktigt Brendans röst. Klarar han att sjunga sin låt såhär live så är det imponerande och kommer säkert att plocka hem irländska röster - men jag hör mest en stackars smurf som klämts riktigt illa i en dörr under den där sista minuten. Det kan mycket väl bli en irländsk finalplats den här gången, men det lär bli utan hjälp av röster från mig! Här är årets bidrag från Irland:

Läs allt om och lyssna på bidragen som är klara för Eurovision Song Contest 2017 här!
Irlands Dying to Try med Brendan Murray har presenterats Reviewed by Pierre on 18:29:00 Rating: 5

1 kommentar:

  1. Lustigt, han både ser ut som OCH låter som en Glee-Kurt-Wannabee. Funkar inte för mig alla fall... Chris Colfer däremot är underbar!

    SvaraRadera

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.