Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Israels I Feel Alive med Imri Ziv har presenterats!

Israel har sin alldeles egna modell för att välja eurovisionbidrag - först väljer man artist under Idol-liknande former i uttagningen HaKochav Haba La’eirovizyion (Rising Star for Eurovision) och först därefter väljer man ut ett passande eurovisionbidrag åt den vinnande artisten! Efter nio shower vann till slut den 25-årige Imri Ziv finalen för en månad sedan - och idag presenterades bidraget man valt åt honom, I Feel Alive!

Israelerna visar sig ha känt av läget i Eurovisioneuropa riktigt duktigt! I ett startfält fullt av bidrag i ett lägre tempo presenterade man ikväll ett stycke högenergisk eurovisionpop för dansgolvet! I Feel Alive når kanske inte nya höjder av innovation, men jag går igång och ger dessutom ett extra plus för att man anar ett österländskt arv mitt i den moderna produktionen med sitt pumpande dansbeat.

Mycket talar för att det israeliska bidraget kommer att levereras med ett snyggt dansnummer - Imri dansade ju tillsammans med Nadav Guedj i Golden Boy häromåret - och inte minst för att Israel efter några tröga år nu når final för tredje året i rad därborta i Kiev!

Läs allt om och lyssna på bidragen som är klara för Eurovision Song Contest 2017 här!
Israels I Feel Alive med Imri Ziv har presenterats! Reviewed by Pierre on 20:27:00 Rating: 5

1 kommentar:

  1. Helt ok, lite A4 bara, och alldeles för "tunn", borde istället fläska på rejält med bas, och bättra på prodden. Hade Kempe fått sätta tänderna i den här, då jäklar! Rätt snygg snubbe... :-)

    SvaraRadera

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.