Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Loreen är genrepspublikens favorit inför Andra Chansen

Loreen (Bild: Pelle T Nilsson)
Den här veckan kommer Melodifestivalen och nästan hoppar upp i famnen på mig - det är dags för Andra Chansen i min hemstad Linköping! Jag har givetvis tagit tillfället i akt och följt med på plats i Saab Arena, både under gårdagens repetitioner och kvällens genrep!

Jag är bra färgad av upprymdheten över att vara på plats och tycker kvällens genrep var riktigt lyckat - vilket till stor del också beror på att linköpingspubliken var väldigt med på noterna och jublade till nästan allt! Framträdandena bjuder inte på några stora överraskningar utan känns väl igen från deltävlingarna. De känns faktiskt igen lite väl mycket. Vad hände egentligen med tanken att vässa sina nummer nu när man fått en andra chans? Något känns klart galet när de stora förändringarna inför Andra Chansen består i att The FO & O har skippat sin hiss och att Axel Schylström har en ny färg på kavajen.

I programmet för övrigt tycker jag den stora höjdpunkten är när David Lindgren sjunger en hög av de elaka tweets som kommit in till hashtagen #melfest. Jag tycker han vuxit riktigt duktigt i sin roll allt eftersom turnén dragit fram! Bejublad blev också bröderna Norbergs parodi på de redan finalklara bidragen - har du älskat deras tidigare parodier lär du göra det även när de framförs live!

Den stora frågan är dock givetvis hur duellerna slutar och därmed vilka som kniper de fyra sista finalplatserna! Melodifestivalklubben fanns givetvis på plats och genomförde som vanligt sin publikundersökning nu ikväll för att ge en liten fingervisning. 562 genrepsbesökare tillfrågades om vem som var deras favorit ikväll vilket resulterade i att Loreen och De Vet Du fick klart flest röster och vann sina respektive dueller. Även Boris René stod som tydlig segrare i sin medan det var riktigt jämnt i duellen mellan Axel Schylström och Lisa Ajax.

Själv tänker jag ta ett sista tankevarv innan jag presenterar mina tips och tankar i morgon eftermiddag! Glöm inte att följa mig även på Instagram och Twitter för full koll på min rapportering! Här nedan har du hela resultatet i publikundersökningen. Vad tycker du? Rösta i omröstningarna och kommentera i kommentarsfältet! Längst ner hittar du som vanligt ett gäng grymma bilder från genrepet av Pelle T. Nilsson!

Resultatet från publikundersökningen

Duell 1
FO & O – Gotta Thing About You
65
vs.
De Vet Du – Road Trip
109
Duell 2
Axel Schylström – När ingen ser
48
vs.
Lisa Ajax – I Don’t Give A
54
Duell 3
Boris René – Her Kiss
79
vs.
Dismissed – Hearts Align
41
Duell 4
Anton Hagman – Kiss You Goodbye
49
vs.
Loreen – Statements
117

Vilka är dina favoriter i duellerna? Rösta!
Alla bilder: Pelle T Nilsson
Loreen är genrepspublikens favorit inför Andra Chansen Reviewed by Pierre on 23:36:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.