Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Lyssna på Montenegros Space med Slavko Kalezić

När Montenegro presenterade sin artist precis före nyår fick jag genast höga förväntningar! Den 31-årige Slavko Kalezić verkar liksom helt galen på det allra skönaste sätt - en showman som gillar att ta ut svängarna, till och med går in för det, som ser bra ut och gärna syns ordentligt och som dessutom uppenbarligen kan både sjunga och dansa. Rena checklistan för en lyckad eurovisionartist! Idag presenterades Space, bidraget han tar med sig till Kiev!

Den officiella videon (se nedan) bekräftar allt jag radade upp ovan! Och sedan lite till. Vi får tre minuter av en vilt vogueande Slavko med en meterlång hårpiska och bar överkropp i en pumpande danslåt med starka disco-influenser. Det svänger ett helt gäng, men just låten är trots allt en liten besvikelse - den börjar lovande men nöjer sig sedan med att stanna där utan att lyfta till nästa nivå.

Nja, jag är rädd att det här inte håller riktigt så bra som jag önskat. Det där lite till gör att det snarare balanserar farligt nära too much, och även om jag kan tänkas gilla det så tror jag det blir lite för mycket för bredden av Europa att tugga i sig. Vi kollar in Montenegros bidrag Space med Slavko Kalezić:

Läs allt om och lyssna på bidragen som är klara för Eurovision Song Contest 2017 här!
Lyssna på Montenegros Space med Slavko Kalezić Reviewed by Pierre on 19:56:00 Rating: 5

2 kommentarer:

  1. Men detta är ju underbart och nästan i samma genre som Pall Oscars gamla isländska hit:-) Men jag håller med dig att det nog kan bli för mycket för europeerna när det ska röstas. Och definitivt för juryn...

    SvaraRadera
  2. Låter som nåt Alexander Bard slängde i soporna för länge sen, och tvivlar på att han sjunger bra live. Sorry Montenegro...

    SvaraRadera

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.