Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Lyssna på Serbiens In Too Deep med Tijana Bogićević!

Vi hinner med ett nytt eurovisionbidrag till innan det är dags att vältra sig i rysaren som är Melodifestivalens final! Nu ikväll presenterades nämligen Serbiens bidrag In Too Deep med Tijana Bogićević!

Efter lång tystnad avslöjade ju det serbiska tvbolaget RTS för bara drygt en vecka sedan att man tänker skicka den 35-åriga Tijana till Kiev och att hon där kommer att sjunga ett bidrag skrivet av det delvis svenska teamet Borislav Milanov, Joacim Bo Persson, Johan Alkenäs och Lisa Ann-Mari Linder som tidigare varit inblandade i både Conchita Wursts eurovisionvinnare Rise Like a Phoenix och Bulgariens succébidrag If Love Was a Crime med Poli Genova förra året.

Delvis samma låtskrivarteam ligger ju också bakom Makedoniens bidrag som presenterades så sent som igår - de rider verkligen på en skön våg just nu! Samtidigt riskerar vi därigenom också viss likriktning. De båda bidragen är båda moderna poplåtar i upptempo med kvinnliga solister, inte helt olika varandra i varken stil eller uttryck - och de tävlar dessutom båda i samma semifinal, vilket lär vara en nackdel för dem båda två! Spontant föredrar jag Makedoniens variant på temat, men vi får se vad händer efter några lyssningar - här är Serbiens bidrag:

Läs allt om och lyssna på bidragen som är klara för Eurovision Song Contest 2017 här!
Lyssna på Serbiens In Too Deep med Tijana Bogićević! Reviewed by Pierre on 18:30:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.