Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Lyssna på Tjeckiens My Turn med Martina Bárta

De nya eurovisionbidragen står verkligen som spön i backen den här veckan - och på samma sätt lär det fortsätta veckan ut! Ikväll landade bidrag nummer tjugoåtta i ordningen och då handlar det om årets bidrag från Tjeckien!

För tre veckor sedan presenterade det tjeckiska tvbolaget ČT den relativt okända jazzsångerskan Martina Bárta som sitt val för Kiev och idag fick vi också höra hennes bidrag My Turn av den brittiske singer/songwritern Kyler Niko för första gången!

Årets startfält i Kiev är fullt av låtar i ett lägre tempo och tjeckerna bidrar med ännu en - till många eurovisionfans förtret. Själv är jag inte lika negativ, uttrycken är många och Martina Bárta bidrar med ett vi inte hade i fältet före My Turn. När många satsar på stora gester och svulstiga arrangemang går den tjeckiska sångerskan istället in för värme och innerlighet i en låt om styrkan i att vara två. Kanske ingen poängmagnet, men en sympatisk låt som inte känns helkörd om den ges rätt inramning i Kiev. En officiell video väntar senare i veckan!

Läs allt om och lyssna på bidragen som är klara för Eurovision Song Contest 2017 här!
Lyssna på Tjeckiens My Turn med Martina Bárta Reviewed by Pierre on 20:52:00 Rating: 5

1 kommentar:

  1. Jag gillar också denna och tror absolut inte den är chanslös. En av de bästa balladerna i år!

    SvaraRadera

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.