Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Ny eurovisionversion av Vitrysslands bidrag

Med bara några dagar kvar innan alla eurovisionbidrag ska vara klara börjar vi närma oss perioden när deltagarländerna fortsätter att vässa sina bidrag till eurovisionperfektion, spelar in videor och åker på promotionturnéer. Valde man bidrag tidigt så har man redan påbörjat den resan - som Vitryssland som valde sitt bidrag Historyja majho žyccia med NaviBand redan i januari!

Duon har nu spelat in en ny eurovisionversion av sin låt, som för övrigt är den första landet tävlar med på sitt eget språk. Jämfört med versionen från den nationella finalen har man lagt till fiol och säckpipesläktingen duda i ljudmixen för att ytterligare förstärka folkmusikkänslan i låten och den sista halvminuten har pimpats och är inte längre en evigt repetitiv loop.

Inte nog med det. Man har också tagit fram en särskild logga (den syns i bilden ovan) för den vitryska delegationen, där man fört samman duons egen logga med landets traditionella mönster som också syns i den vitryska flaggan - jorden och solen. Man meddelar också att låtens hook kommer att användas som officiell hashtag - #Heyheyhayayayayo och att man tar med sig en alldeles egen slogan till Kiev - #NaviBand from #BelarusLand. Lova att hjälpa mig klura ut passande klämmiga hashtags och slogans när vi valt bidrag på lördag! Nu kollar vi in den nya versionen av Vitrysslands låt:

Ny eurovisionversion av Vitrysslands bidrag Reviewed by Pierre on 07:30:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.