Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Ny version och remix av Storbritanniens bidrag

I januari valde Storbritannien den 25-åriga sångerska Lucie Jones och balladen Never Give Up On You, med den danska eurovisionvinnaren Emmelie de Forrest som en av upphovsmännen till sitt eurovisionbidrag för Kiev (se här). Tydligen var man inte helt nöjd med hur den lät i den nationella finalen, för nu har man presenterat en ny eurovisionversion i den nysläppta officiella videon!

Jag tyckte från start att bidragets styrka ligger i sångerskan själv - hennes starka röst och inlevelsefulla framträdande lyftes fram av det avskalade arrangemanget med stråkar och ett ensamt piano. Därför var jag inte helt nöjd när förändringen i den nya versionen består i just en större ljudbild. Dessbättre är den rätt subtil och bidrar mer till få låten att låta modernare än till att dränka Lucie. Jag ger den godkänt!

När man ändå höll på att stöka om i låten passade man på att göra en dansremix - jag tippar att vi kommer att få höra många sådana i år när vi har många ballader som länderna bra gärna vill få ut på Europas schlagerdansgolv! Det är ett av mina favvoteam, brittiska 7th Heaven som satt tänderna i låten och gett den en riktigt skön knuff ut på dansgolvet - här nedan hör du både remixen och den nya eurovisionversionen:


Ny version och remix av Storbritanniens bidrag Reviewed by Pierre on 11:54:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.