Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Valentina Monetta är tillbaka för San Marino!

Det har ju varit oroväckande tyst från San Marino den här säsongen, till en grad då man undrat om de ens tänker komma till start - ända tills man tidigare i veckan då tvbolaget SMRTV hintade att man tänker delta med en duo! Idag avslöjades den - och den ena halvan är välbekant! Valentina Monetta återkommer för ett fjärde eurovisionvarv i duetten med den amerikanske sångaren Jimmie Wilson!

Precis som vid de tre tidigare tillfällena är det den gamle eurovisionräven Ralph Siegel som komponerat medan Steven Barnacle och Jutta Staudenmayer står för texten i bidraget som har titeln Spirit of the Night.

Wilson är ett relativt okänt namn för en bredare allmänhet. Han föddes i Detroit och studerade senare till skådespelare i Hollywood och fick sin första stora roll i musikalen Sisterella. Efter att den Europa-turnerat bosatte han sig i Tyskland där han gjort rollen som Barrack Obama i musikalen Hope - tills Siegel och San Marino nu satte klorna i honom!

Åh... det här är ju helt hopplöst - men samtidigt tycker jag det är riktigt roligt! SMRTV säger att låten valts med grund i ledorden passion, musik och underhållning - och jo, jag hävdar bestämt att det här är underhållning trots att låten fullkomligt skriker Siegel i all sin billiga produktion och sköna mossighet. Kalla det ostigt om du vill - jag är inte den som föraktar en smarrig ostbricka. Herregud, det svänger ju! Det har multipla tonartshöjningar! Och att få tillbaka Valentina känns lite som att återuppta kontakten med en gammal vän! Årets eurovisionupplaga har under den senaste veckan verkligen utvecklats till att kännas riktigt kul! Här har du Spirit of the Night:

Valentina Monetta är tillbaka för San Marino! Reviewed by Pierre on 19:06:00 Rating: 5

1 kommentar:

  1. Detta gillar jag på ett lite Guilty Pleasure-aktigt sätt. Kankse inte final men så himla, himla roligt!!! Är ju årets dans-låt ju!

    SvaraRadera

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.