Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Hovigs Gravity remixad av 7th Heaven

Det brittiska produktionsteamet 7th Heaven sätter ju med förkärlek tänderna i eurovisionbidrag - och nu har man tagit ett stadigt bett i även Cyperns suggestiva Thomas G:son-macka Gravity med Hovig och släpat med den ut på dansgolvet!

Jag ligger ju rejält efter med tippandet och tyckandet just nu - men jag avslöjar väl inte för mycket om jag berättar att cyprioternas bidrag hör till dem som vuxit till sig mest i mina öron på väg mot Kiev?

Jag tycker dessutom att den funkar överraskande bra med ett dansbeat - försök att lyssna på det här utan att sittstuffa framför datorn:

Hovigs Gravity remixad av 7th Heaven Reviewed by Pierre on 19:21:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.