Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Lyssna på Greklands bidrag på grekiska

Årets bidrag från Grekland hade ett rejält förhandsbuzz omkring sig då det skulle skrivas av Dimitris Kontopoulos som redan stått bakom ett helt pärlband av stora eurovisionhits - men när väl This Is Love med Demy fanns på plats blev det plötsligt tyst!

Nu försöker man skapa lite nytt snack omkring låten genom att släppa den även i en version på grekiska - vilket åtminstone är ett smart grepp om det är mina öron man vill åt! This Is Love blev plötsligt en bra bit intressantare! Kan vi inte införa ett obligatorium att åtminstone spela in sitt tävlingsbidrag i en version på det egna språket?

Nja, grekernas låt var allt en liten besvikelse även för mig, men än tänker jag inte avfärda den helt! Framträdandet i Kiev iscensätts ju av Fokas Evagelinos, mannen som till exempel gjorde visuell magi av förra årets ryska bidrag. Blir Demys nummer ens hälften så spektakulärt så lär grekerna få en riktigt hygglig placering - trots bristen på förhandssnack. Synd bara att den då inte görs på grekiska som här:

Lyssna på Greklands bidrag på grekiska Reviewed by Pierre on 19:17:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.