Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Ny eurovisionversion av Sloveniens bidrag

För en dryg månad sedan vann Omar Naber finalen av Sloveniens uttagning EMA med den klassiskt pampiga Disney-balladen On My Way - men har sedan dess fått finna sig i att befinna sig i botten av topplistor och rankingar av alla de slag inför tävlandet i Kiev. Kanske inte märkligt då att han petat runt rejält i sin låt innan han idag släppte den i sin slutgiltiga eurovisionversion?

Jag önskar dock att han låtit bli. On My Way må ha varit väl konventionell i originalversionen, men den har nu pyntats med så många nya detaljer i arrangemanget att den istället känns rejält överlastad i mina öron. Som en julgran som när som helst kan ge vika för tyngden av allt bling och rasa ihop över stackars Omar där på jumboplatsen.

Det här känns desperat mer än något annat, ner till den där tåren på Omars kind under den sista halvminuten i den officiella videon. Originalet må ha varit kliché och förutsägbart, men ett välsjunget traditionellt ballad-drama har fortfarande sin publik och jag tippar att poängen hade trillat in stadigt om man vågat lita på det. Jag är mer tveksam till att det gäller för den nya versionen.

Ny eurovisionversion av Sloveniens bidrag Reviewed by Pierre on 21:32:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.