Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Officiell remix till Israels I Feel Alive med Imri

Ju närmare vi kommer tävlandet i Kiev känner jag allt mer ångesten över att inte vara på plats den här gången - och allra mest tror jag faktiskt jag kommer att sakna långa nätter på Euroclubs dansgolv tillsammans med eurovisionfans från hela världen!

Är du ett eurovisionfan så måste du helt enkelt ta dig i kragen och se till att uppleva det någon gång! Känslan av ett enda stort skönt vi som jag upplevt där och framför en eurovisionscen har jag aldrig varit ens i närheten av någon annanstans. Det är ingen slump att du aldrig hört talas om eurovisionhuliganer...

De som är på plats i år kommer med stor sannolikhet att bland annat dansa till den sprillans nya officiella remixen på Israels bidrag I Feel Alive med Imri Ziv! DJ PM & Tomer Maizner Remix lyfter fram låtens orientaliska inslag samtidigt som den placeras på en pulserande klubb i till exempel Tel Aviv. Riktigt lyckat om du frågar mig - och alldeles särskilt om man haft chansen att stöta på Imri själv där i vimlet på dansgolvet, som fansen i Kiev snart får göra!

Officiell remix till Israels I Feel Alive med Imri Reviewed by Pierre on 16:51:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.