Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Officiell video till Bulgariens Beautiful Mess

Bulgariens bidrag Beautiful Mess med Kristian Kostov är just nu faktiskt andrahandsfavorit till segern i Kiev enligt spelbolagens odds, endast slagen av Italiens Occidentali's Karma med Francesco Gabbani!

Jag ska inte ta ifrån bulgarerna att de fått fram ett riktigt bra bidrag, men en förklaring till den framskjutna placeringen är säkert också det faktum att Rysslands deltagande hänger i luften. Ryssarna sägs ju alltid få ett rejält gäng röster mer eller mindre gratis genom den stora ryska diasporan, inte minst i länderna från det forna Sovjet. Vem ska få alla de poängen om ryssarna avstår från att delta? Kanske en sjuttonårig bulgar som föddes i Moskva och som synts i den ryska upplagan av The Voice för barn?

Nu har man också färdigställt en riktigt ambitiös video till låten! Videon är tänkt att illustrera den kamp för kärleken som texten handlar om enligt Kristian. Inte den där kärleken mellan två personer, utan kärleken till vänskap och mänsklighet, vilket illusteras i videon med hjälp av stark symbolik. Resultatet är riktigt snyggt tycker jag, även om jag främst slås av hur ung Kristian ser ut, inte minst med den där gluggen mellan framtänderna! Det står i skarp kontrast till både rösten och det starka budskapet. Så här ser den officiella videon till årets andrahandsfavorit till segern just nu ut:

Officiell video till Bulgariens Beautiful Mess Reviewed by Pierre on 11:52:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.