Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Robin Bengtssons första repetition i Kiev

Idag kickar repetitionerna igång på scenen i International Exhibition Centre i Kiev - och eftersom det är Sverige och Robin Bengtsson som så småningom kommer att inleda den första semifinalen så var det också Robin som var först ut på scenen idag tillsammans med sina sjungande dansare Alvaro Estrella, Patrik Riber, Lamin Holmén och Kevin Foo!

Numret som helhet känns väl igen - Robin inleder i kulisserna för att sedan inta rullbanden. De ändringar som gjorts handlar mest om att anpassa sig till en mycket större scen. Till exempel är backdropen ny - färgschemat är fortfarande blått och rosa som i Melodifestivalen, men det geometriska mönstret har nu byggts ut och i det korta klippet som släppts ser Robin till exempel ut att röra sig i ett urbant landskap.

Rapporter från folk på plats säger att Robin höll tillbaka röstmässigt, men det låter fullt rimligt - under det första repet handlar mycket om att känna in scenen, hitta kamerorna och få alla teknikaliteter att fungera som de ska. Jag gissar att det blir en annan växel när det är dags för det andra repet på torsdag!

Jag tycker det känns tryggt! Robin har jobbat hårt sedan melodifestivalsegern och både låten och numret lär sitta i ryggmärgen vid det här laget. Jag är snarare mer tagen av att vi är igång på riktigt och att scenen ser så maffig ut på bilderna och i klippet nedan! Nedan hittar du också hela den påföljande Meet & Greet-träffen med den församlade pressen:


Bilder: eurovision.tv
Robin Bengtssons första repetition i Kiev Reviewed by Pierre on 12:12:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.