Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Koll på den åttonde repdagen i Kiev

Francesco Gabbani med apa vid dagens rep (Bild: Andres Putting/EBU)
Idag var vi redan framme vid den sista dagen av individuella rep i Kiev - i morgon väntar ju genrep och sedan är det dags för den första semifinalen! På programmet idag stod bara sex akter - bidragen som är direktkvalificerade för finalen som repade på scenen för andra gången!

Inte så bara kanske - här finns ju den stora vinnarfavoriten Italien, som idag gav ännu ett starkt rep med en Francesco Gabbani i toppform. Han rapporteras leka sig fram på scenen, avslappnad och sydländskt gestikulerande.

Även Storbritanniens Lucie Jones får fortsatt stort gehör för sitt framträdande efter dagens rep och att döma av klippet nedan är numret riktigt snyggt med de där solfjäderformade speglarna bakom Lucie!

I dagens klipp får vi också se lite mer av Frankrikes nummer, där Alma står framför svepande bilder över ett nattligt Paris. Inget för den med anlag för åksjuka kanske, men jag tycker det matchar Alma och hennes snygga outfit riktigt bra och ger framförandet lite välbehövligt liv! Alma rapporteras vara fortsatt något skakig röstmässigt, men lite mer avslappnad än vid det första repet.

I samband med de påföljande presskonferenserna lottades också the Big Five in i en av finalens halvor. Lotten utföll så att Italien kommer att starta i den första halvan, medan Spanien, Tyskland, Storbritannien och Frankrike alla startar i den andra halvan! Ukraina som värdland har sedan tidigare lottats att starta som nummer 22 i finalen.

Nedan har du alla klipp från dagens rep, samt länkar till bilder, presskonferenser samt repen i fulllängsversion, filmade av esckaz.com! Nu väntar invigningen av Eurovision Song Contest 2017, med den traditionella röda-mattan-ceremonin! Den kan följas live här via YouTube med start klockan 16.00!


Länkgodis från den åttonde repetitionsdagen i Kiev

Ukraina O.Torvald - Time 
Italien Francesco Gabbani - Occidentali's Karma 
Spanien Manel Navarro - Do It for Your Lover 
Tyskland Levina - Perfect Life 
Storbritannien Lucie Jones - Never Give Up on You 
Frankrike Alma - Requiem 
Koll på den åttonde repdagen i Kiev Reviewed by Pierre on 13:12:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.