Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Koll på den sjätte repdagen i Kiev

Italiens Fransesco Gabbani samt dansande apa (Bild: Thomas Hanses/EBU)
Idag var det dags för den sjätte dagen av repetitioner borta i Kiev, vilket innebar den andra rundan av rep för åtta av semifinalisterna - och, kanske allra mest spännande; scenpremiär för bidragen som är direktkvalificerade för final, däribland storfavoriten Italien!

Francesco Gabbani verkar inte ha gjort någon besviken idag! Den dansande apan är givetvis på plats och på scenen finns också fyra körsångare i ett nummer som känns väldigt färgglatt och levande jämfört med konkurrenternas - och Francesco själv var på ett strålande showmanhumör! Jag älskar tanken på vad en italiensk seger skulle kunna innebära för bidragen kommande år av mer folk på scenen och nummer som syns och tar plats! Jag tror inte direkt att Italiens vinnare chanser blev mindre idag...

Ytterligare ett av de direktkvalificerade bidragen fick riktigt fina omdömen efter dagens rep - Storbritanniens Lucie Jones sjöng övertygande i ett snyggt nummer där hon ser ut att stå framför en solfjäder av speglar, vilket ger en kaleidoskopeffekt. Det talas redan om en brittisk topp-tio-placering, i så fall den förra på åtta år. Så pass övertygad är inte jag ännu, men nog var det ett bra rep!

Även Frankrikes Alma hör ju till förhandsfavoriterna, men hon hör också till artisterna som obegripligt nog valt att stå ensam på scenen och sångmässigt känns hon fortfarande inte helt hundra. Snygg outfit dock, och backdropen som bland annat visar en vy över Paris om natten, med bland annat ett lysande Eiffeltorn är maffig.

Här är alla dagens klipp och därunder som vanligt en lista med länkar till bilder, presskonferenser med mera - i morgon repar resterade bidrag i semi två en andra gång!


Länkgodis från den sjätte repetitionsdagen

Armenien Artsvik - Fly With Me
Slovenien Omar Naber - On My Way 
Lettland Triana Park – Line 
Serbien Tijana Bogićević - In Too Deep 
Österrike Nathan Trent - Running on Air 
Makedonien Jana Burčeska - Dance Alone 
Malta Claudia Faniello – Breathlessly 
Rumänien Ilinca feat. Alex Florea – Yodel It 
Ukraina O.Torvald - Time 
Italien Francesco Gabbani - Occidentali's Karma 
Spanien Manel Navarro - Do It for Your Lover 
Tyskland Levina - Perfect Life 
Storbritannien Lucie Jones - Never Give Up on You 
Frankrike Alma - Requiem 
Meet & Greet
Koll på den sjätte repdagen i Kiev Reviewed by Pierre on 20:54:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.